Ota yhteyttä

Puhelimella saat minuun parhaiten yhteyttä. Puhelimessa on helppo samalla liikkua ja hoitaa muitakin tehtäviä, kun juttelen kanssasi koirista. Puhelinnumeroni on
+358 400 669568

Voit myös kirjoittaa minulle sähköpostia (kts. osoite yllä) sekä lähettää FB:ssa viestiä.

Kuulumisiin!

Mitä tulen kysymään sinulta?

Harrastus koirasi kanssa auttaa sinua ymmärtämään koiraa ja sen hallintaa paremmin. Tavoitteellinen harrastus työntää sinua vielä enemmän eteenpäin taidoissasi. Koiran pitoa voi verrata lasten kasvatukseen: eniten siitä tietävät ne, joilla ei koiraa ole, tai jotka juuri ovat saaneet lapsen. Kokemus opettaa ja avartaa näkemyksiä. Kysyn siis, mitä aiot harrastaa ja millaiset valmiudet sinulla on harrastukseen ja koiran pitämiseen.

Terveystutkimukset

Toivon, että kasvateiltani tutkitaan terveys rodun tilanteen vaatimalla tavalla, kun ne ovat aikuisia. En voi sitä lain mukaan vaatia, mutta en myöskään myy pentua, ellei omistaja ole asiaan myönteisesti suhtautunut. Harrastuskoirien terveysvaatimukset ovat mielestäni kotikoiriakin suuremmat koiran elimistön joutuessa keskimäärin kovemmalle.

Mitä en tule keskustelemaan kanssasi

Jos haluat tietää toisten kasvattajien toimista tai mielipiteeni heidän koiristaan pennunhakijana toivon, että teet itse omat johtopäätöksesi heistä ja olet yhteydessä toisiin kasvattajiin myös. Jos haluat tietää heidän koiristaan, tapaa koiranomistajia ja jalkaudu kentille. Onnea pennunetsintään, toivon että löydät omasi ja sinulle sopivimman.